- Vattenmelon på altan.

, jag har just kommit p åatt det är ganska tråkigt att vara arbetslös. Eller det är ju gött på ett sätt. Man kan ju slappa som faan och bara lägga ner tid på sig själv. Man kan sova länge på morgonen. man kan ligga och sola.
Aa, man kan göra grymt mycket. Men det blir tråkigt i längden.
Jag vill inte vara hemma hela sommaren, vilket det känns som jag i stort sätt har hittills.. Jag vill ha ett körkort så jag kan köra.. bara dra ut och köra någonstans. Jag vill ha pengar så man kan åka iväg och hitta på saker.. utan att veta vart man ska, bara köra. det hade vart så grymt nice.
Jag har iallafall planerat att jag ska åka till  Åstol och hälsa på min bästaste vän Daniel.
(och för er som inte vet vart Åstol ligger så är det en Ö utanför Tjörn)

Nu sitter jag här på altanen och käkar vattenmelon och grubblar över min arbetslöshet, inte kul!
Ja, midsommaren var toppen. Den firades uppe i Stora Höga tillsammans med Patrik, Robert och Rebecka.
4 helt underbara dagar med mycket fartfyllt.  Thanks!
——
Angeliqa gillar inte att vara såhär rastlös ;(

- det har hunnit hända mycket..

- Det har hunnit fruktansvärt mycket faktiskt..

Jag vart ju i Cypern för redan 2 veckorsen. och ja, jag vill tillbaka. Jag trodde att man skulle komma från värmen och hem till värmen, hem till den svenska sommaren men ICKE. vafan är den svenska sommaren?!?!?? jag trodde att det skulle vara varmt på sommaren, fint väder och blå himmel? jag har inte sett skymten av nånting! jag har nästan låst in mig i mitt rum med tjock tröjor och gosiga filtar för att jag har fryst. Detta är inget jag kallar för svensk sommar. Jag vill tillbaka till Cypern, punkt slut!
Jag har ju hunnit gå på bal och även tagit studenten under dom här två veckorna. Förra veckan i måndags tog jag, Angeliqa Lizzethe Olsson, studenten. Jag klarade det. Fyfan vad jag är bra!!
Och balen.. jag har gått på en jättefin bal. En elegant bal med fin klänning och håruppsättning och en jättefin balkavaljer. Det var trevligt, inte kul men trevligt. Jag hade lite mer höga förväntningar men det var helt okey!
Jag har också hunnit skriva in mig på arbetsförmedlingen, torsdags förra veckan. Det är inget jag skryter om och det är inget jag skäms för, för jag är inte den ända som är inskriven hos ABF. 
Jag har till och med hunnit gå på ett möte om jobbCoach..
Under dom här två veckorna har jag hunnit få massa nya sköna vänner, jag har blivit sams med en vän. Och då menar jag verkligen sams. Vi är bra vänner igen och jag älskar stunden som förde oss samman. Och egentligen vill jag göra om det igen och igen och igen.. jag älskade stunden, mer än allt. Och det ända jag hoppas är att det aldrig kommer glömmas av från din sida. för jag kommer aldrig någonsin glömma dom stunderna.
Som sagt, jag är arbetslös, har inget körkort, bor hemma, har en cykel, har ingen inkomst, har ett busskort så jag kan ta mig fram och tillbaka inom hallands gränser. och jag är alltid öppen för förslag.
Kom med förslag på jobb också, för all del!


- Cypern.

Yes, Det är hit vi ska→
- drar till ayia napa nu om en liten stund. 
Blir ni avundsjuka? .. lite kanske? ;)

Jag ska dricka paraplydrinks i MÄNGDER. ses om en vecka igen.
Ha de gott här hemma. Tjingeling badring.

Älskar dig Jessiqa ♥


- ..och så har vi MIN sis.

- Det här är min syster. Jessiqa Lina Olsson. 
Jessiqa är min lilla syster som jag älskar högt. Jag skulle kunna göra vad som helst för min syster. Om jag hade behövt så hade gett henne mitt hjärta. Hade jag behövt så hade jag gett henne mina lungor. Hade jag behövt så hade jag gett henne mitt liv. Jag hade gett henne allt jag kunnat för att hon ska må bra och ha ett gott liv.

Jessiqa är en lilla syster. Min lilla syster. Jag är stolt över min syster. Jag är stolt för den hon är och jag är stolt för det hon gör. Jag är stolt över att få vara hennes stora syster.

Jag har världens bästa syster och jag älskar dig av hela mitt hjärta Jessiqa.
Det gör så ont i mig att se dig så fruktansvärt ledsen emellan åt. Och det gör så ont i mig när jag inte kan hjälpa dig.
Kan du ge mig all din sorg och till mig Jessiqa? Jag vill så gärna ta allt som har hänt dig så du kan få vara glad.få må bra.känna dig lycklig.känna dig fri.känna dig lättad.

- Hade jag kunnat så hade jag bytt min själ och tagit din syster. Jag hade tagit din själ och läkt alla sår, allt svek och alla hål du har inom dig. För jag älskar dig och jag vill att du ska må bra.vara glad.känna dig fri.
För du ska inte må såhär. Du är en glad människa som är omtänksam och generös.
För mig jessiqa, så är du inte bara min syster. Du är min vän, min bästa vän. Du är en förebild. Du är en person som jag skulle vilja vara. Du vet vad du vill, du tar det du vill, du gör vad du vill. Du skiter i dom som skiter i dig. Och du skiter dom rätt i ansiktet.
Du ska aldrig vara orolig att jag ska ge upp dig Jessiqa för jag är den sista personen som kommer att göra det. Jag kommer finnas vid din sida när ingen annan gör det. Jag kommer att ställa upp till 110% på dig. Jag kommer göra allt du ber mig om. Jag finns här jessiqa, även när det är mörkt och kallt. jag kommer alltid att finnas här för dig. Jag var född till att finnas här för dig, bara för dig. För det är en stora systers plikt att skydda sin lilla syster, att finnas för henne när hon behöver henne som mest. Jag kommer aldrig ge upp dig. jag är den sista som kommer att göra det.
Jag finns här, nu, imorgon, igår, i över morgon och alltid. Vad som än händer.
Jag kommer att kämpa för dig. Jag kommer att kämpa och puscha dig genom livet. Och du kan alltid komma till mig, alltid.
Du kan komma till mig så ska vi fortsätta skratta och gråta, prata om gamla minnen tillsammans. Trösta varandra.
Du kan komma när du vill. Jag vill bara att du ska veta att du kan komma till mig när du vill jessiqa. min älskade syster.
Jag saknar dig när du inte är hemma, för jag är rädd att någonting ska hända dig. Jag saknar dig när jag tänker på att du inte är med mig så mycket. Och jag blir ledsen när jag tänker på att du är ledsen.
Jag skulle kunna göra vad som helst för att du ska vara glad. Och jag skulle kunna göra hela världen illa om dom gör dig illa. Det är ingen som ska göra dig illa.
Du är värdefull och du är perfekt som du är. Jag älskar dig Jessiqa, nu och för alltid.


RSS 2.0